Nicoleta Nucă se mărită. Când va avea loc marele eveniment

 

Nicoleta Nucă se mărită. Vedeta a mărturisit că nu a programat nimic, nu ştie unde va avea loc evenimentul, nu au stabilit o dată sau o locaţie, singurul detaliu este că va fi undeva în primăvară. Cântăreaţa a spus că nu este deloc o persoană tradiționalistă și încearcă să dea la o parte regulile societății în care trăim.

„Noi suntem foarte spontani de felul nostru și recunosc că nu am planificat absolut nimic, nici macar nu avem o dată… o perioadă poate sa zic că avem, în primăvara, dar nu avem nici locație, nici rochie, absolut nimic, așa ne-am obișnuit noi să facem.

Probabil o să facem totul pe ultima sută de metri pentru că, în continuare rămâne ideea că ne dorim ceva foarte intim, foarte restrâns, cu extrem de puțini oameni și atunci nu cred că o să fie nevoie de pregătiri cu un an înainte, cu nebunie , cu isterie și cu crize, că nu vreau să fiu genul ăla de mireasă isterică, crizată.

Nu prea cred că ai nevoie de nași. Adică putem foarte bine să ne celebrăm nunta și fără ei. Oricum oamenii cei mai importanți din viața noastră vor fi alături de noi și asta contează cel mai mult„, a spus Nicoleta Nucă, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest