Nicoleta Voicu a trecut la un regim strict din cauza problemelor de sănătate: ”Am avut o alimentație dezastruoasă”

 

Nicoleta Voicu a trecut printr-o perioadă foarte grea, când boala de care suferă a adus-o aproape de moarte. Artista are tulburări de coagulare a sângelui, iar la un moment dat un cheag de sânge era pe punctul de a-i ajunge la creier. În acest sens, cântăreața spune că acum are un regim alimentar foarte strict, de la care nu se abate niciodată, pentru a ține în frâu această boală periculoasă.

”Am avut nopți și de zile cu o alimentație dezastruoasă, iar problemele de sănătate, din ultimii doi ani, mi-au băgat mințile în cap. Acele vânătăi, pe care le-am avut, se datorează unei circulații a sângelui defectuoasă. Acum sunt pe un tratament naturist eficient. Am făcut dintr-un tratament naturist un mod de viață. 

Am o alimentație bazată pe fructe, pe legume. Nu mănânc nimic prăjit, de maxim 5-6 ori pe an dacă consum preparate prăjite. Beau foarte multă apă, cel puțin 2 litri pe zi. Acum sunt foarte bine, s-au estompat chiar și acele firicele de vene subțiri de pe picioare. Consum struguri, pentru că strugurii  conțin resveratrol, o substanță pentru circulația sângelui, dar și mure, afine și rodii”, a declarat, pentru FANATIK, Nicoleta Voicu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest