Nicoleta Voicu, probleme serioase cu banii: "În aceste vremuri tulburi..."

 

Nicoleta Voicu a mărturisit că, în timpul pandemiei de covid-19, atunci când toate spectacolele ei au fost anulate, a avut probleme financiare. Cântăreața spune că grija ei cea mai mare era rata lunară pe care o are la bancă, pentru apartamentul în care locuiește, în București.

În cadrul unui interviu, Nicoleta Voicu a vorbit despre problemele financiare cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Interpreta de muzică poplară a spus că nu a mai fost într-un concediu de șapte ani, pentru că a preferat să își facă economii, pentru a nu mai rămâne fără bani, în caz că vor urma vremuri grele.

”Cu muzica a mers mai bine, anul acesta, a mers mai bine de fapt pentru cam toată lumea. Eu n-am avut concedii de 7 ani și nici vara aceasta. Am preferat să-mi fac niște rezerve de bănuți, ca să nu mai fiu descoperită în aceste vremuri tulburi, am și rata asta la bancă. Mi-am satisfăcut însă micile plăceri, n-a fost să tânjesc după ceva și să nu mă răsfăț. După o perioadă grea, pe toate planurile, am decis că eu sunt cea mai importantă. Și cu sănătatea sunt bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns la un echilibru, în viața asta, la o mulțumire sufletească”, a declarat solista de muzică populară Nicoleta Voicu, potrivit ego.ro
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest