Noi contre Claudia Pătrăşcanu - Gabi Bădălău. „Eu am fost şocată de ce mi-au zis copiii!”

 


Claudia Pătrăşcanu, ameninţată de Gabi Bădălău. Artista susţine că fostul ei soţ o amenință că justiția va stabili domiciliul copiilor la el şi că le-a spus acest lucru şi copiilor.

„Gabi cunoaște foarte multe dedesubturi de ceea ce se va întâmpla în instanță. De exemplu, acum când am luat copiii de la el în weekend, cei mici mi-au zis că „Mami, de ce tati ne-a zis că doamna judecător va da cu ciocanul în masă și că noi vom sta mai mult la tati”. Eu am fost șocată de ce mi-au zis copiii, nu știu de ce Gabi nu conștientizează că copiii sunt mari și vin și vorbesc”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru SpyNews.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au termen pe 3 noiembrie pentru ca instanţa să stabilească unde va fi domiciliul celor doi copii pe care îi au împreună, dar și pensia alimentară.

„Eu știu că se pot lua copiii de lângă mamă și să-i transferi la domiciliul tatălui după trei ani de domiciliu la mamă doar dacă sunt nereguli, iar eu cred că nu se va întâmpla lucrul acesta, că de trei ani de când sunt pe sălile acelea mă îndoiesc că se va întâmpla asta. Sunt și eu mamă și n-aș suporta ideea, lucrurile nu rămân chiar așa, cred că atunci România va ști ce nu a știut până acum! Eu voi merge până în pânzele albe, orice s-ar întâmpla, ceva ce știu că nu îi avantajează pe cei mici, voi merge mai departe, nu voi face apel, voi merge la Mama și Copilul, la CEDO, în cazul în care se va întâmpla ceva ce nu-i avantajează pe cei mici. Trebuie să merg până în pânzele albe!”, a mai spus Claudia Pătrăşcanu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest