Nominalizările pentru ultima etapă a experienței America Express stârnesc controverse

 

Ediția de ieri a emisiunii America Express - Drumul Aurului a adus în prim-plan nominalizările pentru ultima etapă a concursului. Cele 5 echipe rămase în competiție se apropie de semifinală, iar tensiunea și rivalitatea sunt la cote maxime.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reușit să obțină ultima imunitate din această etapă, astfel încât au fost scutite de grija cursei pentru ultima șansă. Însă, nominalizările pentru această etapă au stârnit controverse, neînțelegerile și discuțiile aprinse fiind la ordinea zilei.

Puya, unul dintre concurenți, a apreciat că Jean și Dinu Gavril sunt o echipă puternică și că se vor descurca de minune în fața oricărei probe, având mai multe cunoștințe și o atitudine determinată. Însă, Cătălin Scărlătescu a încercat să îi convingă pe Nelu Cortea și Cătălin Bordea să nu îi nominalizeze pe cei doi concurenți, argumentând că aceștia au avut mai multe imunități și că au jucat o singură dată pentru ultima șansă.

„Dragii mei, nu v-am rugat nimic în privat, dar de față cu toată lumea, vreau să vă aduc aminte un singur lucru. Au imunități, toți banii sunt la ei și au jocat o singură dată, pentru ultima șansă”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Atmosfera tensionată și rivalitatea dintre echipe au dus la replici acide și discuții aprinse, iar nominalizările pentru ultima etapă au stârnit controverse. Puya a subliniat că avantajele celor doi concurenți vor fi transformate în dezavantaje și că nimeni nu va sta liniștit atunci când va fi vorba de votat.

În concluzie, nominalizările pentru ultima etapă a experienței America Express - Drumul Aurului au stârnit controverse și au evidențiat rivalitățile și tensiunile dintre echipele rămase în competiție.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest