Nora lui Leo de la Strehaia a dispărut de trei zile: „A luat-o verișorul meu să o ducă la prostituție, a drogat-o”

 
+2 click pentru
galerie

Problemele din familia lui Leo de la Strehaia par că nu se mai termină. Sora sa a povestit ce se întâmplă acum cu nora afaceristului.

 

Leo de la Strehaia nu trece prin cea mai bună perioadă, ultimele informații despre controversatul afacerist fiind că se zbate între viață și moarte pe patul de spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Dar nici acasă lucrurile nu sunt deloc bune. Sora lui Leo a dezvăluit pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, că nora acestuia ar fi fost răpită de vărul lor și dusă la prostituție.

 

Tânăra care a dispărut de trei zile se numește Camelia Mihai, are 26 de ani, și este cunoscută sub pseudonimul „Lumina”. Ea este soția lui Ursu, momentan în arest, cu acesta având 2 copii. Femeia ar fi fost răpită de un verișor de-al lui Leo, pe numele lui Ion Rădulescu, aka Măgăruș, și după în străinătate să se prostitueze.

 

”Are 26 de ani, a luat-o un verișor de-al nostru, să o ducă la prostituție, dar nu știm în ce țară. Ea are doi copii, este nevasta lui Ursu, care este arestat. De trei zile nu mai știm absolut nimic de ea. Nu am primit niciun semn. Nu știm în ce țară a plecat cu ea, poate a omorât-o, poate a luat-o să nu mai știm de ea. Plâng copiii acasă, are copii, are familie, copiii sunt acum în grija nevestei lui Leo de la Strehaia. Stă cu nepoții acasă acum. Cumnata mea are grijă de ei, cumnata mea, Anca de la Strehaia. A luat-o verișorul meu să o ducă la prostituție, a drogat-o”, susține sora lui Leo de la Strehaia.

 

Sora afaceristului susține că s-au făcut toate diligențele la autorități pentru descoperirea Luminii, dar fără prea mare folos până în acest moment: ”Nu putem să luăm legătura cu el, nu răspunde la telefoane, nu se mai asociază cu nimeni. Nici ea, nici el. Au dispărut. Am fost la poliție, am făcut plângere, tot. Să ne ajute lumea, poate o vede pe undeva”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest