Noua abordare a lui Carmen de la Sălciua: ”Sexy prin atitudine, nu prin țoale”

 

Cunoscuta cântăreață spune că va recurge la măsuri radicale împotriva haterilor din mediul online.

 

Carmen de la Sălciua este într-o vacanță de vis împreună cu partenerul său în Italia și Croația. După ce a fost la Portofino, apoi într-un resort de lux din Dolomiți, cuplul a ajuns în Croația, după imaginile urcate pe rețelele de socializare aflându-se, cel mai probabil, în rezervația naturală Lacurile Plitvice.

 

Vacanța vedetei a fost însă perturbată de anumite comentarii ale haterilor în mediul online. Artista nu s-a mai putut abține și a luat atitudine. Ea a dezvăluit că nu va mai accepta astfel de comenturi, drept pentru care îi va bloca de acum înainte pe cei care o critică sau îi trimit mesaje jignitoare pe conturile personale:  ''Și nu începeți cu aia: "Ești persoană publică, asumă-ți". Nu mă suporți, ieși de pe pagina mea... dacă nu te scot eu! De ani de zile tac și vă las să scrieți ce vă taie capul! De acum îmi simplific viața... Block!''

 

Fanii artistei i-au cerut acesteia să revină la ținutele sexy și au întrebat-o de ce nu se mai îmbracă la fel, iar răspunsul nu s-a lăsat așteptat. Vedeta susține că nu se mai regăsește în acel stil vestimentar, iar acum alege să fie sexy prin atitudine. „Nu mă mai regăsesc! Cred că am trecut la următorul nivel! Și o femeie poate fi extrem de sexi prin atitudine, nu neapărat prin țoale!”. a fost răspunsul artistei Carmen de la Sălciua.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest