Nu este totul roz în viața Loredanei Chivu: „Pur și simplu mă îndepărtez…”

 

Diva dă semne că trece prin momente dificile în ultima perioadă. Postările sale de pe contul oficial de Instagram dau de înțeles că ar avea probleme în amor.

 

Loredana Chivu și-a obișnuit urmăritorii de pe rețelele de socializare cu postări în care își etalează cu nonșalanță luxul în care trăiește. Cele mai recente fac însă notă discordantă, frumoasa blondină dând de înțeles că trece printr-o despărțire. Deși în ultima perioadă a ținut departe de ochii curioșilor viața sa intimă, iată că acum vorbește aproape fără perdea de trăirile prin care trece. De la case și mașini de lux, vedeta a trecut la postări motivaționale, dar care sugerează că trece printr-un moment dificil.

 

Vedeta și-a îngrijorat fanii cu ultimele postări de pe contul de socializare de pe Instagram. Ea a publicat un mesaj cu subînțeles, lăsând impresia căă trece printr-o despărțire: „Distanța este noul meu răspuns. Nu mai reacționez și nu mă mai contrazic. Pur și simplu mă îndepărtez”. Loredana Chivu a mai publicat o postare cu textul: „Dacă vrei să te trezești fericit, du-te la culcare recunoscător”, unde a folosit hashtagul #free, fapt care denotă iarăși că ar fi rămas fără partener. În cea de-a treia postare, Loredana le transmite urmăritorilor că: „Viața e grea doar pentru cine nu știe să se bucure de ea”.

 

Până la aceste postări ce par să privească viața ei private, Loredana Chivu le arătase urmăritorilor săi luxul în care trăiește. Mai mult, ea i-a anunțat pe aceștia că și-a cumpărat o nouă casă cu câteva sute de mii de euro, pe care a amenajat-o în stilul caracteristic.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest