Nume grele din showbiz la Splash! Vedete la apă! Primii 18 concurenți luptă pentru premiul săptămânal!

 

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ va debuta la data de 11 august. Patru jurați vor face departajarea între competitor.

 

Mai sunt doar 10 zile până când „Splash! Vedete la apă“, sezonul 5, va demara în trombă la Antena 1. 18 concurenți au acceptat deja provocarea de a participa la întrecere. Astfel, Bănel Nicoliță, surorile Ana și Monica Odagiu, Vlad Craioveanu, Laura Muşuroaea, Irisha, Nick (N&D) și Nick Casciaro, Vica Blochina, Maria Constantin, Gabi Jugaru, Jazzy Jo, Juno, Johny Romano, Laurette, Andreea Bododel, Shift și Ion Șaulescu fac parte din prima serie de concurenți care își vor demonstra îndemânarea de la trambuline și sunt pregătiți să câștige premiul săptămânal în valoare de 10.000 lei.

 

Aceștia se pregătesc pentru ca săriturile lor să fie cele mai appreciate de către jurații concursului. Nu singuri, ci sub îndrumarea celor mai buni antrenori din țară, și anume Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță. Sfaturile și indicațiile acestora i-au determinat pe toți să își învingă fobiile și, totodată, să își depășească limitele.

 

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

 

Cei care vor nota salturile concurenților, vor aprecia tehnica și curajul acestora sunt Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu. Show-ul transmis de Antena 1 va fi prezentat de  Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină

 

Ce sărituri au ales să execute primii 18 concurenți și de pe care platforme, telespectatorii pot afla urmărind cel mai nou sezon „Splash! Vedete la apă“, din 11 august, joi şi vineri, de la 20:30 şi sâmbătă şi duminică, de la 20:00, la Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest