O craioveană și-a tatuat chipul Anamariei Prodan! Cum a reacționat sexy-impresara! /FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Anamaria Prodan are o fană în Craiova, care a mers atât de departe încât și-a tatuat chipul vedetei pe picior.

 

O craioveană poartă imaginea Anamariei Prodan mereu cu ea, după ce a decis să-și tatueze chipul vedetei pe gamba piciorului. În tatuaj celebra femeie de afaceri ține în mână un pumn de dolari încasați de la FIFA. Întreg portretul a durat aproape trei ore. Fără să spună ceva despre gestul făcut de tânără, vedeta s-a arătat mândră, preluând imaginea pe contul ei de Instagram.

 

Anamaria Prodan și-a asumat de la început un rol greu, luptând pentru a-și crea o carieră de succes într-o lume dominată de bărbați, în care foarte puține femei au reușit să pătrundă și să triumfe. În plus, și în viața personală, sexy-impresara a demonstrat că este o luptătoare, toate aceste caracteristici ale ei făcând, din câte se poate remarca, să aibă o grămadă de fani. Unii dintre ei atât de impresionați de forța de care dă dovadă încât, cum este cazul tinerei din Craiova, și-au făcut tatuaj cu chipul celei care-i inspiră.

 

Dacă tânăra craioveană a decis să o poarte mereu pe corp pe Anamaria Prodan, de partea cealaltă, vedeta a hotărât, imediat după izbucnirea scandalului cu Laurențiu Reghecampf să-și șteargă tatuajul cu chipul acestuia pe care-l avea pe spate. Astfel, în prezent, Anamaria Prodan, în vârstă de 49 de ani, are tatuat pe spate un vultur ce se îndreaptă cu aripile deschise către tatuajele dedicate celor mai dragi oameni din viața ei. Adică cei trei copii ai ei: Sarah, Rebecca – fiicele ei din căsnicia cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, și Laurențiu Reghecampf Jr..


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest