O nouă miză pusă în joc la America Express: concurenții se întrec în premieră pentru avantajele uriașe ale Jokerilor!

 

America Express – Drumul Aurului vine la Antena 1 cu o premieră maraton! Duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 și 18 ianuarie, de la 20:30, telespectatorii vor urmări începutul celei mai periculoase aventuri la capătul lumii. Peste 7.000 de kilometri parcurși într-o cursă nebună, plină de adrenalină și misiuni ce par imposibile, un traseu îndrăzneț ce traversează trei țări cu o rată a criminalității crescută, Mexic, Guatemala și Columbia – și 9 echipe de vedete ce se aliniază la start hotărâte să câștige cel mai spectaculos reality show din România și marele premiu de 30.000 de euro.

Acestor date li se adaugă, în premieră, o miză uluitoare, care poate da peste cap planurile concurenților ori clasamentul echipelor! Astfel, la America Express – Drumul Aurului, competiția devine și mai aprigă datorită jocurilor la care echipele își pot adjudeca Jokerii magici. Aceștia le aduc niște avantaje uriașe câștigătorilor – fie că e vorba despre gradul de confort ori viteza în cursă sau pot acționa ca niște redutabile ”arme” împotriva celor mai incomozi adversari. Jokerii aruncați în joc de Irina Fodor au puteri nebănuite pentru echipele care ajung în posesia lor: de la cazarea la un hotel în timpul etapei respective sau mașina asigurată până la următoarea locație la dreptul de a fura mașina unei alte echipe întâlnite pe drum.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului, dornice să câștige cât mai mulți Jokeri și să ajungă învingătoare la final. Întreaga aventură America Express începe la Antena 1 cu premiera maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 șI 18 ianuarie, de la 20:30.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest