Oana Lis a fost atacată de o haită de câini

 

Problema câinilor din București este cunoscută de tot mai multă lume, revoltată pe autoritățile care nu iau măsuri. Oana Lis a fost și ea victima câinilor care au atacat-o, însă din fericire a reușit să scape cu bine din ghearele lor.

Soția lui Viorel Lis și-a găsit puterea să vorbească despre acest subiect care a traumatizat-o, spunând că deși a trecut prin acel moment, nu poate să spună că îi urăște. Acest lucru se întâmplă poate și datorită timpului care a trecut, fiind vorba despre un eveniment care s-a petrecut când Oana avea 17 ani.

”Aveam în jur de 17 ani, vorbim de altă epocă, când erau foarte mulți câini pe stradă și în spatele blocurilor. Din păcate, mie această traumă mi-a rămas pe viață, tocmai de aceea acest caz m-a afectat foarte mult. Când îmi aduc aminte acum, a durat o fracțiune de secundă, ei când sunt în haită normal că au mai mult curaj și atacă mai repede. Au alergat 25 de câini spre mine, eu neavând atunci frică, nu m-am mișcat. Chiar nu am crezut că aleargă la mine. M-au atacat și în două minute eram jos, leșinasem și nu mai eram conștientă.”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest