Oana Lis duce o luptă cu cea mai mare dependență a ei. „Zilele acestea încerc să nu mai..."

 

O nouă provocare a apărut în viața Oanei Lis. Vedeta a mărturisit că a decis să lupte cu cea mai mare dependență a ei. Fiind psiholog, soția lui Viorel Lis a realizat că nu poate să le dea pacienților ei sfaturi pe care ea nu poate să le urmeze și a început o perioadă de detoxifiere.

Dependența de zahăr este una pe care mulți oameni o ignoră, dar, în același timp, una dintre cele mai puternice, iar Oana Lis a decis să-și pună la încercare voința, pentru a scăpa de adicția care îi afectează starea de sănătate.

„Zilele acestea încerc să nu mai mănânc zahăr. Motivația nu a fost de slăbit, ci pentru că e singura mea dependență și e una dintre cele mai mari dependențe ale oamenilor din toată lumea. Având în vedere că sunt psiholog și tratez oamenii de dependențe, am vrut să-mi demonstrez în primul rând mie că pot să fiu puternică și să renunț la o dependență. Este foarte, foarte greu, am trecut prin tot felul de stări, inclusiv de nervozitate, de nesomn. Aș fi făcut orice pentru o prăjitură, a fost greu.”, a mărturisit Oana Lis, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest