Oana Lis, gest extrem: și-a amanetat verigheta! „Femeie pe interes ce sunt, cum vorbea lumea…”

 

Vedeta face sacrificii după sacrificii doar pentru a-i crea cele mai optime condiții fostului primar al Bucureștiului.

 

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima vreme Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, au îngustat considerabil vistieria familiei. Cu banii pe sfârșite, cu situația medicală încă delicată a soțului său, Oana Lis a recurs la un gest extrem: și-a amanetat verigheta, tocmai pentru a-i oferi bărbatului din viața sa condiții propice pentru a-și petrece bătrânețea.

 

Practic, în ultimul an, Viorel Lis a fost mai mult în spital decât acasă. Fie Covid-ul, fie problemele cardiace ori cele locomotorii au dus la această situație. Oana i-a fost mereu alături, la căpătâi, gata să-i ofere sprijin. Pe lângă problemele de sănătate au apărut și cele financiare, astfel încât vedeta a fost nevoită să-și amaneteze verigheta pentru a-i cumpăra bărbatului de care s-a îndrăgostit cu mulți ani în urmă un cărucior cu rotile, dat fiind că acesta nu se mai poate deplasa singur. Ea a anunțat pe facebook, având și un mesaj ironic pentru toți cei care au considerat-o o femeie a interesului atunci când s-a măritat cu bărbatul cu 36 de ani mai mare decât ea.

 

„Azi mi-am lăsat verigheta la amanet ca sa pot să-i cumpăr de urgenta un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes ” ce sunt, cum vorbea lumea…#deciziideviata” este mesajul scris de Oana Lis, pe pagina sa de Facebook.

 

Oana Lis le-a cerut oamenilor, în urmă cu ceva vreme, să se roage pentru starea de sănătate a fostului primar al Capitalei: ''Viața nu e lapte și miere... decât in social media, în filme și in poveștile Disney!!!...In realitate lucrurile ni-i se întâmpla și cu bune și cu mai putin bune...asa că voiam să vă zic că de luni sunt internată intr- un spital de recuperare cu Viorel ca i s-a degradat f mult starea intr o săptămână...nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo sansa ca să se recupereze si sa nu cada la pat, trebuia să fac asta pentru el si bineînțeles am si eu durerile mele de tratat.....

Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun pentru ca eu cred in energii si daca sunteti aici pe pagina mea...aveti energie bună in suflet...si cu ajutorul medicilor si asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac si cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat...eu sper într-o ameliorare pentru ca calitatea vietii contează la orice vârstă. Doamne ajută!’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest