Oana Lis: ”O să depun și eu dosar pentru ajutor!” Anunţ trist despre Viorel

 

Viorel Lis se confruntă cu grave probleme de sănătate. Oana Lis este cea care are grijă de el, însă nu se mai descurcă de una singură și se gândește să cheme o asistentă acasă sau să îl interneze într-un azil.

În ultima vreme, Oana Lis este precum o asistentă medicală pentru Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei nu se mai poate deplasa singur, are un scaun cu rotile, iar boala îl macină.

„Mi-au zis și oamenii din spital, «Oana ești extraordinară că stai cu el». Viorel e familia mea și voi lupta pâna în ultima clipă! Sper să reușesc totuși până la capăt, să mă țină puterile!”, a explicat Oana Lis.

Vedeta a mărturisit că își dorește ca soțul ei să fie îngrijit acasă și va face demersuri în sensul acesta. Însă, îi este foarte greu să aibă grijă de el și se gândește chiar să îl ducă la un azil.

„Știu că unii își duc părinții, soții, la azil. Tot mai mulți ajung acolo, uite și Arșinel a ajuns! Eu nu condamn, nu judec pe nimeni! Probabil că, dacă cineva e cu Alzheimer ,e foarte greu să te descurci cu el. Poate să dea drumul la aragaz, uită, mai știu eu ce se întâmplă?! E un pericol pentru el și pentru ceilalți. Și, într-adevăr, e foarte scump să vina medicul acasă, să vina terapeuții acasă. Dar, se poate!

O să depun și eu dosar pentru ajutor de la stat pentru Viorel, să-i iau o asistentă. E foarte greu să le fac eu pe toate! Mă lupt cu Viorel că el mai și cade, e trist, ce să facem! Nu mă lasă inima cu azilul, dar vom vedea, depinde cum înaintează boala la Viorel!”, a mai declarat Oana Lis pentru click.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest