Oana Lis, transformare uluitoare! "Lupul schimbă părul, dar năravul, ba" FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Oana Lis și-a făcut timp doar pentru ea, lăsând deoparte problemele cu care se confruntă ca urmare a stării de sănătate a soțului ei.

 

Ultimul an a fost unul deosebit de dificil pentru Oana Lis și asta ca urmare a problemelor majore de sănătate pe care le-a avut soțul ei. Fostul primar al Bucureștiului a făcut turul spitalelor, ba din cauza Covid 19, ba ca urmare a problemelor cardiace ș.a.m.d.

 

Soție devotată, Oana a stat mereu la căpătâiul lui Viorel, pentru a se asigura că acesta beneficiază de cele mai bune condiții de îngrijire. Mai mult, și atunci când a dat de greu financiar, aceasta a găsit soluții, amanetând verigheta care îl leagă de bărbatul din viața ei pentru a-i cumpăra acestuia tot ce are nevoie pentru o viață cât mai confortabilă.

 

În tumultul problemelor cu care se confruntă, Oana Lis a găsit în sfârșit timp și pentru ea. Așa că a fost la un salon de înfrumusețare și a recurs la o schimbare radicală de look. Deși până acum Oana Lis avea părul vopsit blond, și părea că aceasta este și nuanța care o reprezintă, iată că, mai nou, aceasta a decis să se vopsească într-o nuanță de roșcat. Soția lui Viorel Lis și-a făcut breton și și-a îndreptat și părul. Iar la această nouă coafură nu a lipsit nici machiajul discret și buzele date cu ruj roșu intens. "Lupul schimbă părul, dar năravul, ba", a fost mesajul scris de Oana Lis la una din fotografiile în care apare cu noul look.

 

Recent, în exclusivitate la Antena Stars, Oana Lis a spus: "Am avut o perioadă foarte grea care încă nu s-a încheiat. Merg și la terapie, pentru că mi se pare normal. Chiar dacă eu sunt psiholog, chiar și eu merg la terapie. Merg și la biserică. Credința este o ancoră, o putere. Misiunea mea consider că este să fac viața celorlalți să fie mai bună. Este foarte ușor să jignești, așa cum am fost și eu. Eu nu răspund la rău cu rău. Nu răspund la violență cu violență."

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest