Oana Roman a dat cărțile pe față! Ce spune de relația cu Marius Elisei: „Eu încă mă strădui…”

 

Vedeta le-a dat un sfat tuturor celor care o urmăresc, pornind de la experiența relației pe care o are cu partenerul ei, Marius Elisei.

 

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei nu a fost întotdeauna lapte și miere, fapt recunoscut de fiica fostului prim-ministru. De altfel, acest fapt este evident și dacă luăm în considerare că anul trecut cei doi au divorțat. Însă, la scurt timp după ce au pus capăt căsniciei, au decis să continue relația fără a se lega din nou prin acte.

 

Oana Roman obișnuiește să împartă toate aspectele vieții ei cu urmăritorii de pe rețelele de socializare. Le-a povestit acestora despre starea de sănătate a mamei sale, despre educația fetiței ei Iza, iar nici relația cu Marius Elisei nu a fost ținută la secret. Având la bază experiența acestei legături, fata Mioarei Roman și a fostului premier al României a ținut să le dea fanilor ei un sfat, și anume să lupte pentru relațiile lor.

 

„De aproape 10 ani ma strădui sa ne ținem aproape și împreună. A ține o familie împreună mai ales cu multele griji ale vieții și anilor, este o misiune zilnică și deloc ușoară. Nu va uitați la cei care va fac sa credeți ca ei sunt absolut fericiți în fiecare zi. Tocmai aceia au probabil cele mai multe probleme. Eu încă ma strădui și deși în unele zile pare imposibil de greu, eu nu mă las. Sa nu va lăsați nici voi!’’, a scris Oana Roman în mediul online

 

În altă ordine de idei, influencerița a distribuit și o fotografie cu un text care sugera că adevărul te face liber, dar te lasă singur. Lângă poză, Oana Roman a scris și un mesaj din care lasă de înțeles că acesta este motivul pentru care a rămas fără prieteni. ‘’Dacă adevărul te face liber, te lasă și singur’’, scrie în poza distribuită de Oana Roman. ‘’Acum înțeleg de ce s-a cam golit în jurul meu... nu prea le convine adevărul pe care eu în general îl zic verde în față’’, a scris vedeta lângă poza respectivă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest