Oana Roman a dat lovitura financiar: "Am rupt gura târgului!"

 

Oana Roman și Marius Elisei au decis să-și mai dea încă o șansă relației, după cum declarau în urmă cu puțin timp cei doi. Chiar dacă relația lor a fost marcată de mai multe suișuri și coborâșuri, aceștia par acum mai bine ca niciodată acum și se arată a fi foarte ocupați de creșterea fiicei lor, dar și de afacerea pe care o au împreună. Într-un interviu recent, fiica lui Petre Roman a vorbit despre sursa de venit pe care aceștia o au din site-ul lor online, pe care au fost nevoiți să-l deschidă în pandemie.

"Am luat domeniu cu pagină de Facebook, de Instagram… era totul aranjat, doar să  cumpărăm marfă și să ne ocupăm să o promovăm.  Și am zis de data asta să profităm de toată notorietatea pe care eu o am, pentru că eu fac reclamă pentru alții, dar nu fac pentru mine. Și acum o să pot să fac pentru mine, pentru propria mea afacere. Și am lansat în toamna lui 2020 și din prima zi un ”boom” incredibil, eu nu mă așteptam. A fost mult peste așteptările noastre.

Am rupt gura târgului, pentru că am început cu o zonă de produse foarte căutate de femei și anume body-urile modelatoare și colanții modelatori. Pentru că eu am  nevoie de ele și am avut nevoie foarte mulți ani, și știam cât de multor  femeile să aibă produse de genul acesta, să fie de calitate. Și am umblat la zeci și zeci de furnizori, până am găsit produsul care să îmi placă. Cred că în prima zi, după ce am pus cu două poze pe Insagram, în 10 ore am avut 80 de comenzi.", a declarat Oana Roman potrivit Fanatik.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest