Oana Roman a găsit soluția împotriva căderii părului: „De câteva luni am testat acest ulei…”

 

Fosta prezentatoare TV s-a confruntat încă de anul trecut cu această mare problemă, căreia i-a găsit remediul.

 

Oana Roman a avut probleme cu căderea părului, dar, se pare că vedeta a repurtat o victorie însemnată în lupta cu această boală. Ea a declarat că a găsit un tratament eficient care a rezolvat această problemă cu care s-a confruntat. Într-un InstaStory, vedeta și-a arătat rădăcina firului de păr de aproape, astfel încât urmăritorii ei să vadă rezultatele pe care le-a obținut în câteva luni cu un produs pe bază de ulei de ricin. Ea a promis că o să-i învețe pe urmăritorii de pe rețelele de socializare cum se folosește produsul respectiv.

 

Vedeți că nu mai sunt cheală la rădăcină. De câteva luni am testat un produs pe bază de ulei de ricin și rezultatele sunt foarte bune. O să fac zilele astea niște filmări, să vedeți cum se folosește produsul.”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei de pe Instagram.

 

În urmă cu aproape un an, vedeta era ironizată pe tema căderii părului pe rețelele de socializare. La momentul respectiv ea le-a dat următorul răspuns celor care o criticau: „Sunt în vacanță și nu vreau să mă enervez și să mă agit. Mai mult m-am amuzat foarte tare. Mi-a trimis cineva niște postări de pe un grup făcut de niște persoane care, după părerea mea, au serioase probleme mintale și psihice .... care se legau de faptul că eu nu mai am păr în cap. Da, am această problemă, dar cred că este o problemă medicală deja și nu cred că este ok să ne batem joc de oameni care au probleme”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest