Oana Roman, anunț despre starea de sănătate a mamei sale

 

Mama Oanei Roman a avut mari probleme de sănătate, iar în toată această perioadă, vedeta a făcut tot posibilul ca femeia care i-a dat viață să fie cât mai bine îngrijită. Invitată în platoul emisiunii Showbiz Report, Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale.

Vedeta a mărturisit că anul 2022 a fost plin de provocări, mai ales că mama Oanei Roman s-a confruntat cu mari probleme de sănătate.

În plus, a povestit că, în toată această perioadă, a avut sprijinul partenerul său, Marius Elisei, dar de departe, situația dificilă în care se afla cea care i-a dat viață a afectat-o pe vedetă.

„A fost un an cu de toate. A fost un an nebun, cel puțin a doua parte a anului a fost înfiorător de grea pentru mine. Am trecut mama prin foarte multe momente grele și la limită. Chestia asta m-a epuizat foarte tare psihic. Toată lumea a fost lângă mine, dar astea sunt lucruri pe care doar eu am putut să le duc, din păcate. Dumnezeu a lucrat…am avut niște doctori fabuloși, care au tratat-o cu toate problemele pe care le-a avut pe rând impecabil. Oamenii de la centrul unde a stat până am dus-o la recuperare au salvat-o la propriu de două ori”, a spus Oana Roman, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest