Oana Roman, anunț îngrijorător despre mama ei, Mioara: „Va suferi astăzi o intervenție chirurgicală destul de complicată”

 

Fosta soție a lui Petre Roman este din nou în spital, iar de această dată, potrivit fiicei ei, problemele de sănătate sunt destul de grave.

 

Problemele medicale par să nu se mai oprească pentru Mioara Roman. Fosta soție a lui Petre Roman a fost internată pentru a patra oară în spital în acest an, iar de această data situația este una destul de complicată, după cum a anunțat fiica ei, Oana Roman. Aceasta din urmă împărtășește cu urmăritorii de pe rețelele de socializare tot ce se întâmplă în viața ei personală, iar acest aspect, legat de problemele de sănătate ale mamei pare să fie la ordinea zilei.

 

Oana Roman s-a arătat îngrijorată de situație și le-a cerut celor care o urmăresc în mediul online sprijinul moral. Influencerița apreciază, cel mai probabil, că dacă gândurile bune ale acestora se vor îndrepta spre situația în care se află, energia pozitivă va avea efecte benefice asupra Mioarei Roman și astfel, aceasta va trece cu bine peste cumpăna în care se află.

 

„Mă duc la spital. Mama va suferi astăzi o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am nevoie de gândurile voastre, pentru că va fi complicat. Vă țin la curent! Doamne ajută!”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei din mediul online.

 

În ultima perioadă, Oana Roman s-a dedicat în totalitate mamei ei, confesându-se de câteva ori, în mediul online, cu privire la situația grea în care se află. În tot acest timp, vedeta s-a luptat și cu hate-ul anumitor internauți, care au criticat-o pentru că și-ar lăsa partenerul de viață și fiica să muncească, în timp ce ea ar sta. nfluencerița le-a dat replica și a explicat că au fost zile în care s-a ocupat doar de lucruri care țin de mama ei și de alte chestiuni importante, iar Marius i-a fost alături și a ajutat-o.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest