Oana Roman are o fată cu care se poate mândri! Ce surpriză culinară i-a făcut Isabela!

 
+2 click pentru
galerie

Vedeta nu trece prin cele mai fericite momente, însă zâmbetul i-a fost readus pe buze chiar de către copila ei.

 

Oana Roman a fost aseară luată prin surprindere de fetița ei, Isabela, atunci când aceasta i-a pregătit cina. Vedeta nu a dorit ca acest moment să treacă neobservat, așa că a decis să-l împărtășească și cu fanii pe care-i are pe Instagram, unde a postat poza în care fiica ei îi aduce cina.

 

Pentru că ține la silueta mamei, Isabela a pregătit o mâncare ușoară și anume pui la grătar. Oana Roman a fost de-a dreptul emoționată și a decis să împartă cu urmăritorii de pe Instagram, publicând videoclipuri cu fiica ei în timp ce îi pregătea mâncarea.

 

Oana Roman nu trece prin cea mai bună perioadă, confruntându-se cu problem cu anxietatea. Și pe acestea le-a împărtășit în mediul online. „De câteva săptămâni trăiesc o stare de frustrare, neputință și spaimă de nedescris. Cei din jurul meu mă văd într-o stare de anxietate cum n-am mai trăit până acum. Pentru că sunt complet neputincioasă în fața unei situații pe care nu am cum să o gestionez mai bine decât o fac. Cu toate astea NICI O SECUNDĂ NU M-AM GÂNDIT SĂ VĂRS frustrarea și disperarea pe altcineva. La ce m-ar ajuta? Nu m-ar consola și nu mi-ar rezolva problemele. Încerc să-mi canalizez energia ca să pot duce și ca să pot avea grijă de mama, dar și de copilul meu și de casă și de proiecte. Deci nu vă mai vărsați neputința pe alții. Nu ajută decât să vă adânciți și mai tare în frustrări’’, a scris Oana Roman în online.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest