Oana Roman cere ajutorul unui psiholog. „A fost și este o perioadă grea”

 

Se pare că problemele continuă în viața Oanei Roman. După ce a trecut prin momente grele alături de mama ei bolnavă, aceasta se pare că a ajuns la capătul puterilor și a luat decizia de a apela la un ajutor specializat, cu care să își rezolve problemele. De ce a luat această decizie

Oana Roman a trecut prin momente greu de imaginat în ultima perioadă, mai ales după ce mama ei s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, iar Oana i-a fost alături. Aflată la capătul puterilor, vedeta a decis că este momentul să apeleze la un terapeut, care să o ajute să iasă din această perioadă încărcată.

Așa cum ne-a obișnuit, Oana a împărtășit această decizie cu urmăritorii de pe Instagram, cărora le-a menționat faptul că a mai fost și în trecut la terapie acum mulți ani, dar și motivul pentru care va merge acum.

„După foarte mulți ani, reîncep sedințele de terapie pentru că în ultima vreme m-au copleșit un pix toate stările de spaimă, de anxietate și de frică. Cu tot ce am trecut cu mama și am nevoie să reîncep terapia, iar de astăzi ma duc la sedințe. Merg la doctorul la care am fost și acum 15 ani, când am mai făcut terapie și m-a ajutat foarte mult și mă gândeam să vorbim un pic despre asta și să ma întrebați tot ce vreți legat de depresie, anxietate și terapie”, a spus Oana Roman.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest