Oana Roman i-a răspuns public lui Marius Elisei, după ce acesta a acuzat-o că l-a lăsat cu fetița în stradă: „Niciodată nu mint. Punct!” / FOTO

 
+3 click pentru
galerie

O întâmplare banală, care se petrece în orice familie, s-a transformat într-un scandal public între Oana Roman și Marius Elisei. Ce mesaj a postat vedeta.

 

Nu mai departe de acum două zile, Marius Elisei posta pe rețelele de socializare o situație, aparent banală, în care a fost implicat. S-a dus fără cheia de la intrarea în casă la locul de joacă împreună cu Iza, Oana Roman a plecat de acasă, iar când el s-a întors nu a mai putut să intre în locuință. În mod sigur, în multe familii, s-au petrecut întâmplări asemănătoare. Numai că din această cauza s-a iscat un scandal între Oana Roman și Marius Elisei.

 

După postarea acestuia, vedeta TV a simțit nevoia să dea o replica pe rețelele de socializare. Oana Roman a scris: „Nu-mi place să mă justific, pentru că niciodată nu mint. Punct. Dar pentru că presa iubește mult scandalul, deși eu niciodată nu am făcut scandal și nu mi-a plăcut să vorbesc aiurea, consider că este cazul să lămuresc. Cine nu a răspuns la telefon? Și câte mesaje am scris. Se știa și unde sunt și cu cine. Și cu asta am încheiat definitiv orice discuție despre acest subiect. Mulțumesc.”, a scris Oana Roman pe InstaStories. Apoi, vedeta a postat și capturi cu apelurile și mesajele dintre ea și soțul ei, din care reiese că l-a informat de plecarea ei și a încercat să-i lase cheile de la casă, dar acesta i-a răspuns mult mai târziu.

 

Povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei este una marcată și de o serie de momente tensionate. Puse pe seamă, recent, de fiica Mioarei și a lui Petre Roman, pe lipsa de comunicare din cadrul cuplului. Oana Roman s-a destăinuit la Xtra Night Show: „El a făcut niște pași de data asta. Cumva, ne dăm seama că separat ne este mai rău decât ne e împreună. Nu doar el a greșit de-a lungul timpului, și eu le am pe ale mele. El nu vorbește ca mine, este mai introvertit.

Eu vorbesc, eu mă descarc și peste 5 minute mi-a trecut. El nu este așa. Uneori încercăm să vorbim și nu vrea să vorbească și atunci comunicarea e mai grea. Avem momente când reușim să comunică foarte bine, dar sunt momente în care vedem lucrurile diferit și poate nu reușim să ne ascultăm cum trebuie.

Poate dacă am fi altfel, ne-am plictisi. Eu a trebuit să învăț să las de la mine, să nu mai fiu atât de impulsivă cum eram. Nu sunt ușor de suportat, sunt conștientă’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest