Oana Roman, informații de ultimă oră despre starea mamei sale: „Pe zi am reușit să organizez ce trebuie pentru ea”

 

Vedeta a reușit să plece în vacanță pe litoral, după ce s-a asigurat că este totul în regulă cu Mioara Roman.

 

Zilele trecute, Mioara Roman a fost internată din cauza unor probleme medicale care nu-i dau deloc pace. Fetele ei fac cu rândul la centrul medical unde este internată mama lor, pentru a se asigura că beneficiază de cele mai bune condiții pentru a depăși impasul în care se află. Ieri, pe zi, Oana Roman a fost de tură și s-a ocupat de tot ce e nevoie astfel încât cea care i-a dat viață să beneficieze de tratament și îngrijire la cel mai înalt standard. După ce s-a asigurat că totul este ok, Oana Roman a plecat cu fata ei, Isabela, în vacanță pe litoral, mai ales că sora sa, Catinca s-a întors în București pentru a prelua ștafeta.

 

''Primesc foarte multe mesaje și întrebări despre mama. Eu am reușit să plec aseară pentru că pe zi am reușit să organizez ce trebuie pentru ea, iar aseară s-a întorsc Catinca la București, de azi a preluat ea "ștafeta", ca să spun așa.

Catinca a fost azi la mama, a vorbit cu doctorii, a vorbit cu cei de acolo de la centru pentru a organiza tot ce trebuie pentru externarea mamei și fiind Catinca la București am putut pleca liniștită.'', a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

Catinca Roman a fost cea care a oferit primele declarații despre starea de sănătate a mamei ei. Catinca Roman a mărturisit că mama ei are toate condițiile pentru a se repune pe picioare. „E ok, e totul sub control. A fost destul de nasol, dar acum e totul sub control. Este ok, e super bine îngrijită. Este Oana acolo. Mâine o să vin eu. Sunt plecată din București.”, a declarat Catinca Roman, la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest