Oana Roman, momente grele! Se confruntă cu anxietatea: “De câteva săptămâni…”

 

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. În ultima perioadă, vedeta și-a ținut la curent fanii cu starea de sănătate a mamei sale, însă de data aceasta, Oana Roman a făcut un anunț neașteptat. 

Mai exact, Oana Roman a povestit că de două săptămâni traversează o perioadă delicată și se confruntă chiar și cu anxietatea. Totul pare să aibă legătură cu starea de sănătate a mamei sale. Tototdată, vedeta a ținut să-i sfătuiască pe urmăritorii săi să lase răutate și frustările deoparte.

‘’De câteva săptămâni trăiesc o stare de frustrare, neputință și spaimă de nedescris. Cei din jurul meu mă văd într-o stare de anxietate cum n-am mai trăit până acum. Pentru că sunt complet neputincioasă în fața unei situații pe care nu am cum să o gestionez mai bine decât o fac. Cu toate astea NICI O SECUNDĂ NU M-AM GÂNDIT SĂ VĂRS frustrarea și disperarea pe altcineva. La ce m-ar ajuta? Nu m-ar consola și nu mi-ar rezolva problemele. Încerc să-mi canalizez energia ca să pot duce și ca să pot avea grijă de mama, dar și de copilul meu și de casă și de proiecte. Deci nu vă mai vărsați neputința pe alții. Nu ajută decât să vă adânciți și mai tare în frustrări’’, a scris Oana Roman în online.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest