Oana Roman nu rezonează deloc cu Halloween-ul: „Singurul lucru pe care-l înțeleg…”

 

Fata lui Petre Roman nu este o adeptă a sărbătorii importate din Statele Unite. Ce a spus vedeta despre Halloween.

 

Românii au îmbrățișat, cu mic, cu mare, sărbătoarea de Halloween, în care sunt celebrați morții. Vedeta din showbiz-ul autohton, dar și oameni de rând s-au costumat în aceste zile în personaje înspăimântătoare. Însă, chiar și așa, unele vedete din România nu rezonează cu acest concept, astfel că și-au împărtășit pe rețelele de socializare, gândurile cu privire la acest subiect.

 

Una dintre aceste vedete este Oana Roman. Chiar dacă cu ani în urmă și ea a participat la astfel de petreceri de Halloween, iată că, în timp și-a schimbat opiniile vis-à-vis de această sărbătoare. Vedeta a dezvăluit care este singurul lucru pe care îl înțelege cu privire la Halloween, iar acesta nu are legătură cu personajele înspăimântătoare, cu cei care se deghizează în vampiri ori strigoi, ci cu dovleacul, care este simbolul acestei sărbători.

 

”Singurul lucru pe care îl înțeleg eu despre Halloween e culoarea dovleacului, care se regăsește și în natură...e culoarea frunzelor toamnei”, a scris Oana Roman pe Instagram.

 

Dovlecii sculptaţi în chipuri macabre și luminați de lumânări sunt un semn sigur al sezonului de Halloween. Practica acestor decorațiuni cu dovleci își are originea în Irlanda, unde prima dată au fost folosiţi napi și cartofi de dimensiuni mari. Imigranții irlandezi au adus tradiția în America, patria dovleacului, iar aceasta a devenit parte integrantă a festivităților de Halloween.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest