Oana Roman nu s-a mai putut abține: „Ce groaznic e să ai o astfel de mamă”

 

Vedeta a răbufnit pe rețelele de socializare, după numeroasele jigniri de care a avut parte în meciul online.

 

Oana Roman este activă în mediul online, dar nu toate postările ei primesc replicile pe care le așteaptă vedeta. Sunt și o serie de jigniri la adresa acesteia, pe care fosta prezentatoare TV a decis să le facă publice. Astfel, fata premierului Petre Roman a urcat în mediul online jignirile de care a avut parte într-o serie de mesaje private.

 

Unul dintre aceste mesaje vine din partea unei mămici de fetiță. „Graso! (...) Aoleu, ce urâtă ești! (...) Ce ipocrită ești chiar tu. Marș! Vai, cât de urâțică ești, madame! Bau Bau”, sunt doar câteva dintre jigniriile pe care i le-a scris femeia respectivă, în mesaje, Oanei Roman.

 

Vedeta nu a lăsat lucrurile așa, și a ținut să-i dea răspuns femeii: „Nu pot spune decât că îmi e milă tare de fetița ei, care în poză pare foarte dulce și drăguță. Îmi închipui ce groaznic e să ai o astfel de mamă.

 

Nu a fost singurul mesaj negativ pe care Oana Roman l-a recepționat și a decis să-l facă public. Un tânăr i-a scris pe un ton vădit ironic: „Doamne, da frumoasă mai ești! Tut e uiți în oglindă înainte de a-I pune pe oamenii ăia să stea, săracii, pe jos, cocârjați, să-ți facă ție ședințe foto? Le-ai povestit ceva și de tata Petre și de studiile tale din Franța? Că tu trebuie neapărat să vorbești despre astea! Mai bine ai mai da și tu cu mătura prin casă, că și așa te vaiți că e mare și nu te apucă rândul. Păi de aia, că stai să râzi la poze, frumusețe mica!”

 

Nici el nu a fost lăsat fără răspuns, unul cu mici înțepături: Și un băeițel adolescent bine crescut, cu valori morale, preocupări sănătoase și minte sclipitoate. Cred că este mândria părinților lui”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest