Oana Roman, scandal în trafic: „A înjurat, a gesticulat, a făcut foarte urât!”

 

Vedeta a avut o confruntare cu un șofer nervos și a împărtășit tot ce s-a întâmplat cu prietenii virtuali.

 

Este cunoscut faptul că Oana Roman a dezvolat o adevărată pasiune să le povestească tuturor celor care o urmăresc în mediul online tot ce i se întâmplă în offline. Așa au stat lucrurile și în această dimineață, când a avut un „meci” în traficul din București cu un conducător auto un pic mai nervos.

 

Oana Roman se afla în Pipera, la volan, când un șofer a încercat o manieră nepotrivită: întoarcerea mașinii pe o stradă foarte îngustă. Fosta prezentatoare TV a vrut să-l facă vedetă, așa că a postat rapid imagini pe rețele, spunând că acesta a înjurat-o și „a făcut urât”.

 

„Domnul foarte nervos a vrut să întoarcă în loc pe o stradă din aia minunată și foarte „lată”din Pipera, și a înjurat, și gesticulat și a făcut foarte urât pentru că noi care veneam pe sensul celălalt n-am înțeles ce dorea dânsul să facă.” a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

 

Zilele trecute, Oana Roman a adus critici celor care s-au grăbit să-și împodobească bradul, desi mai e mai bine de o lună până la Crăciun. „Și uitându-mă eu pe Instagram în această dimineață, am constant că sunt ceva persoane care și-au împodobit bradul. Suntem abia în noiembrie. Întrebare: Și-a mai împodobit cineva deja brandul de Crăciun?”, a spus Oana Roman, într-un Instastory.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest