Oana Roman, sfat pentru femei de pe Coasta de Azur: „Lăsați vuitoanele pe spătar”

 

Vedeta se află în vacanță în Franța împreună cu soțul ei. Ce mesaj a avut pentru femei direct de pe Coasta de Azur.

 

Oana Roman este, de câteva zile, plecată în vacanță în Franța. Vedeta își ține la curent urmăritorii cu tot ceea ce face, dar a avut și un mesaj tranșant pentru femeile care nu respectă eticheta și își lasă ostentativ poșetele pe masă. Printr-o postare pe Instagram, fosta prezentatoare TV le-a criticat pe divele care își pun gențile de brand pe masă atunci când sunt la restaurant ori la o masă festivă.

 

Pe un ton ironic, Oana Roman a scris: „Știu că ați muncit și asudat mult pentru gențile alea pe care le afișați în mod ostentativ, dar la restaurant, la o masă, la un dineu, nuntă, gală, nu mai puneți gențile pe masă! Geanta nu se pune pe masă în niciun un fel de situație sau loc, fie că e mare, medie sau clutch. Lăsați „chanelele” și „hermesurile” și „jaquemusurile” și „vuitoanele” pe spătar sau pe scaun sau oriunde, dar nu pe masă, doamnelor”.

 

Chiar dacă mulți consideră Coasta de Azur ca fiind o destinația exclusivistă, Oana Roman a dorit să demonstreze contrariul într-o altă postare pe contul de socializare. Ea a arătat că prețurile nu sunt deloc exorbitante în această zonă, dorind să demoleze mitul creat în jurul rivierei franceze potrivit căruia aceasta ar fi destinată doar celor foarte bogați.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest