Oana Roman și-a întristat fanii: „Am plâns!” Ce se întâmplă cu vedeta?

 

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman trece prin momente grele și este nevoită să se descurce singură în orice situație. În această dimineață, vedeta și-a îngrijorat fanii din mediul online, după ce a anunțat că a plâns. Ce se întâmplă cu ea în aceste momente.

Pe rețelele personale de socializare, Oana Roman a declarat că a plâns în această dimineață, deoarece știe că o așteaptă o săptămână grea și a simțit că este epuizată atât fizic, cât și psihic. Mai mult decât atât, vedeta a spus că este normal să plângi, așa cum a făcut și ea, pentru că a reușit să se elibereze și să facă față situațiilor dificile din viața ei.

„4 ore de somn, atât îmi e porția mai nou. Voi cât dormiți? Mă întorc spre casă, după ce am lăsat-o pe Isa la școală. Știu că mă așteaptă o săptămână grea și am plâns de oboseală și epuizare, mai ales psihică. Plânsul este eliberator și poate fi terapie, pentru că te ajută să te descarci. Și nu e o rușine să plângi! E uman și chiar folositor uneori”, a transmis vedeta pe InstaStory.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest