Oana Roman vrea să ajungă în instanță cu cei care o hărțuiesc în online: „Bine de știut pentru toată lumea”

 
+3 click pentru
galerie

Vedeta a publicat o serie de conversații între cei care îi transmit mesaje urâte și spune că nu are de gând să lase lucrurile la voia întâmplării, ci ia în calcul inclusiv să se adreseze justiției.

 

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, postările sale primesc aprecieri, dar există și o serie de persoane care îi transmit mesaje urâte. Împotriva acestora, fosta prezentatoare TV este pregătită să acționeze, inclusiv în instanță. Cel puțin asta rezultă dintr-un InstaStory în care vedeta a pus comentariile celor care o hărțuiesc.

 

Din conversația respectivilor rezultă că vedetei i-au fost transmise mesaje inclusiv pe mail, iar haterii se amuză și spun că au în plan să treacă la pasul următor, să-i trimită pe SMS, imediat ce vor afla numărul vedetei, ori prin poștă. Cu ce se ocupă unii. Ce vreau să amintesc este că hărțuirea, inclusiv cea prin mijloace de comunicare, este faptă penală!”, a transmis Oana Roman, după ce văzut comentariile în care oamenii se lăudau cu mesajele de hate pe care i le-au trimis și pe mail. În plus, ea a postat și explicațiile juridice ale noțiunii de hărțuire, iar în dreptul acestora a scris: „Bine de știut pentru toată lumea”.

 

Anterior acestei postări, Oana a dezvăluit că a primit mesaje în care cineva o anunța că există un grup în care se vorbește urât despre ea și îi spune că ar trebui „să ia măsuri”. Totuși, vedeta a subliniat că ea „își vede de treaba ei” și alege să-și petreacă timpul cu lucruri constructive.

 

„Ați văzut vreun om bun și fericit, împăcat și echilibrat care să judece sau să-și piardă timp comentând pe alții? Nu. Cam asta e. Voi ce vreți să lăsați în urmă? Energii urâte, ură și rău? Sau vreți să trăiți viața cât se poate de frumos, profitând de ceea ce vă oferă Dumnezeu? familie, prieteni, natură, mare, soare, păduri și munți? Răsărituri cu bucurie și credință?”, a spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest