Oana Zăvoranu are datorii uriașe și prea puțini bani să le plătească

 


Și-a expus mereu viața luxoasă în fața oamenilor, iar acum destinul a adus-o în pragul falimentului. Oana Zăvoranu a moștenit o avere considerabilă după moartea mamei sale, însă a reușit să rămână fără bani.

Mai mult, vedeta ar avea și datorii uriașe de plătit, însă prea puțini bani pentru asta. Horia Vlădescu, cel care a preluat administrarea clinicii Oanei Zăvoranu, a spus tot adevărul despre ce s-a întâmplat cu afacerile ei și de ce a ajuns în pragul falimentului.

Oana Zăvoranu se confruntă cu probleme financiare mari, oricât de greu ar fi de crezut. După o viață trăită în opulență, destinul s-a întors împotriva ei. Horia Vlădescu, fostul administrator al clinicii deținute de vedetă, a dat câteva declarații la Antena Stars, unde a explicat cum a reușit Oana să ajută în pragul falimentului. după ce a avut o mulțime de bani în conturi.

Horia Vlădescu a spus tot adevărul despre afacerile Oanei Zăvoranu. Bărbatul a devenit administratorul clinicii vedetei în 2019, i-a adus câștigurile la un alt nivel, însă tot s-a prăbușit ulterior. Se pare că Oana ar fi refuzat să mai plătească facturile pe care i le trimitea, iar în cele din urmă s-a ajuns la faliment.

”În 2019, în urma rugăminților ei, am preluat managementul clinicii ei medicale, pentru că era și atunci în pragul falimentului. Am făcut un contract, totul a fost în regulă, i-am crescut cifra de afaceri de 3 ori față de ce avea ea. La un moment dat, după ce i-am inventat mai multe afaceri în cadrul clinicii și a început să crească foarte mult, nu a mai vrut să plătească facturile pe care i le-am emis. Pe lângă asta, am împrumutat-o și cu bani, dar procesul acela s-a închis, am câștigat și am executat-o, am recuperat și banii, am recuperat tot acolo”, a declarat Horia Vlădescu la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest