Oana Zăvoranu își pierde casa după procesul cu vrăjitoarele

 

Oana Zăvoranu a primit o sentință dură din partea judecătorilor. Vedeta este pe punctul de a pierde casa în urma procesului cu vrăjitoarele cărora le-ar fi dat sute de mii de euro. Potrivit  EVZ.ro, Oana Zăvoranu și-a dat și două case către niște interpuși ai vrăjitoarelor,  una lui Ion Constantin contra sumei de 174 de mii de euro, cealaltă- un apartament în Iancu de Hunedoara i-a dat-o lui Sava Buzea Craiff, fiul vrăjitoarei Brățara.

Ion Constantin a fost achitat și a susținut că ar fi plătit cei 174.000 de euro pe casă, iar Înalta Curte i-a dat dreptate. Astfel, vedeta riscă să fie executată silit și să își piardă vila de pe Andrei Mureșanu, pe care o moştenise de la mama sa, răposata Mărioara Zăvoranu. Decizia nu este definitivă mai există o cale de atac.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Divorțul de Pepe, scandalul cu mama sa, dar și mersul la vrăjitoare au fost doar câteva dintre subiectele care au ținut primele pagini ale ziarelor săptămâni întregi.

”Nu cred că am mai vorbit despre chestia asta public. S-au întâmplat multe, a fost divorțul. Ceea ce mi-a pus mie capac și m-a făcut să cred că există niște forțe necurate care mă înconjoară și mă învăluie în momentul ăla a fost momentul în care a apărut maică-mea într-o emisiune împreună cu Pepe și au dansat. Pentru mine…acolo s-a rupt lumea mea. Mama s-a aliat cu Pepe. A fost momentul în care m-au sunat și m-am nimerit lângă un televizor pe care l-am și spart în momentul ăla. Practic a fost un șoc pentru toată lumea. Maică-ta dansează cu Pepe. Am zis că e caterincă. Am cedat nervos. Am aruncat cu o telecomandă în televizor. M-am simțit trădată”, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest