Oana Zăvoranu, mesaj dureros pentru mama sa, Mărioara. „Te rog să mă ierți...”

 


Oana Zăvoranu nu a avut o relație prea bună cu mama ei. Cele două femei se contrau frecvent și, de cele mai multe ori, chiar în fața camerelor de luat vederi. Mama Oanei Zăvoranu și-a petrecut ultimele luni de viață internată la secţia Terapie Intensivă a Instituitului Fundeni.  Aceasta avea o suferinţă renală mai veche, pentru care făcea periodic dializă. În ultimele luni de viață, femeia slăbise 50 de kilograme, iar medicii sperau într-o revenire, pentru a-i putea face un transplant renal. 

Recent, Oana Zăvoranu a uimit pe toată lumea, după ce postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care își cere iertare mamei sale pentru tot ce i-a greșit. 

„MAMA, TE IUBESC CU INIMA CURATA SI PLINA DE DURERE SI TE ROG SA MA IERTI DACA POTI, PENTRU TOT CE TI-AM FACUT SI PENTRU TOATE CELE PE CARE TI LE-AM GRESIT. Iti promit ca am sa repar cum stiu si cum pot eu mai bine toata suferinta pe care ti-am produs-o aici pe pamant, fara sa stiu ce

fac… Am sa fac numai lucruri bune si frumoase de acum inainte, ca sa poti fi mandra cu adevarat de mine acolo unde esti. M-ai facut din dragoste, m-ai crescut ca pe o Printesa, in abundenta, frumos, iubire si caldura …tie si lui tata va datorez totul, tot ceea ce sunt si faptul ca exist…Cuvintele pot parea acum sarace si goale, dar DUMNEZEU stie ca decat niciodata, e mai bine si mai tarziu. Cand ma uit inapoi ma cutremur…dar sunt puternica pentru ca sunt FATA VOASTRA si voi ati fost amandoi puternici in fata dusmanilor din vietile voastre…ati trait demn si nu v-ati umilit la nimeni niciodata. Tot ce spun acum vine dintr-o apasare care m-a ajuns, realizand nesabuinta mea de atunci MAMA, te iubesc si cred ca te-am iubit dintotdeauna, dar nu am stiut de capul si de sufletul meu chinuit. Ai fost si vei fi MAMA mea pana la final pe pamantul asta. Mai intai mi-am cerut iertare cui si unde a trebuit… Dar pentru ca public am facut lucruri terifiante…tot public am simtit ca trebuie sa imi cer si iertare. Si imi cer iertare in felul asta si VOUA, tuturor oamenilor care ati urmarit cu sau fara voia voastra, muti de durere si furie, un spectacol grotesc pe care l-am trait personal si al carei protagonista a fost din pacate MAMA MEA…”, este o parte din mesajul postat de Oana Zăvoranu.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest