Olguţa Berbec, despre cât de greu este rolul de mamă

 

Cu două fetițe acasă, una dintre ele sub 2 ani, și o carieră care implică multe nopți pierdute, Olguța Berbec este mereu ocupată, iar acest lucru are consecințe. Artista le-a dezvăluit fanilor ei cum se pregătește de obicei când trebuie să-și ducă fiica cea mare la școală.

Deși este mereu strălucitoare pe scenă, Olguța Berbec nu mai păstrează același look și acasă sau pentru activitățile zilnice. Cântăreața a recunoscut că nu poate să țină pasul cu alte mămici care vin aranjate dimineața la școală.

Astfel, astăzi, când a făcut o excepție și si-a găsit energia pentru a se machia și a se aranja ceva mai mult, interpreta nu a ratat ocazia de a le arăta și fanilor ei cum este într-o zi bună. Totuși, Olguța a mărturisit că în mod normal ia un hanorac al soțului ei direct peste bluza de pijama și așa își duce fetița la școală.

„Am lăsat-o pe Cezara la școală. De ce am pus poza asta aici: Ca să-mi ridic moralul. Unele mămici vin așa aranjate dimineața ... bravo lor, le admir sincer. Eu încă sunt în faza în care iau peste bluza de pijama un hanorac de la Remus.”, a mărturisit Olguța Berbec, pe InstaStory.

Deși nu este ușor, venirea pe lume a celei de-a doua fetițe a adus multă fericire în familia artistei. În luna noiembrie a anului trecut, Olguța Berbec vorbea despre relația frumoasă pe care o are fiica cea mare cu sora ei mai mică, încă de la început.

"Cezara este un copil bun, niciodată nu a existat gelozie, ci din contra. Cand vine cineva la noi, o ia în brate pe cea mică si o arata, se joaca cu ea, este foarte fericita.”, spunea ea la acea vreme.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest