Olguța Berbec, speriată de cea de-a doua naștere! Cum se simte artista: „Îmi este greu. Chiar am emoții.”

 

Deși trece prin una dintre cele mai frumoase ale vieții sale, Olguța Berbec a mărturisit ca este înspământată de procesul prin care se va desfășura cea de-a doua naștere. In cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, interpreta de muzică populară a oferit detalii despre cum se simte acum, cât și despre când ar trebui să-l aducă pe cel de-al doilea copilaș pe lume.

Olguța Berbec se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Chiar dacă a mai trecut o dată printr-o naștere, interpreta de muzică populară a dezvăluit că a periaoda aceasta a fost mult mai stresanta și emoționantă decât s-a întâmplat la primul copil.

„Îmi este destul de greu zilele astea. Acum chiar sunt emoții. Nu știu de ce se spune că la al doilea copil ești mai relaxat, eu cred că ești mai stresat.”, a spus interpreta de muzică populară.

Când va naște Olguța Berbec

Mai mult de atât, artista a dezvăluit că în cursul zilei de luni a săptămânii viitoare va naște și va deveni mămică pentru a doua oară. Și chiar dacă știe că totul este pregătit și doctorii ii vor fi alături necondiționat, Olguța Berbec tot experimentează emoții greu de controlat.

„Chiar mă gândesc acum fiindcă e tot luni. Mă gândesc ca lunea viitoare la ora asta trebuie să fim împreună. Mă voi interna în dimineața respectivă. Am avut timp să le punem pe toate la punct. Și dacă se întâmplă neprogramat până luni nu este nicio problemă, locuim destul de aproape de spital si este în regulă.

Asta este partea cea mai ciudată, dar din fericire am câteva prietene care sunt acolo medici, deci nu îmi fac griji pentru că am păstrat legăturile de la nașterea Cezarei.”, a mai spus Olguța Berbec.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest