Ornela Pasăre, despre despre soțul ei, la un an de la căsătorie: „A meritat toată așteptarea”

 


Ornela Pasăre a primit echipa de filmare Antena Stars la ea acasă și a făcut dezvăluiri despre căsnicia ei, în timp e a pregătit mâncarea preferată a soțului său. Îndrăgita interpretă de muzică populară va sărbători un an de la căsătorie peste câteva zile și se declară mai îndrăgostită ca oricând. Vedeta susține că și-a găsit sufletul pereche și este pregătită să devină mamă.

În timp ce se ocupa de preparatul preferat al soțului ei, Ornela a dat detalii despre cum se desfășoară căsnicia lor, dar și despre cum a început povestea lor de iubire, chiar în biserică. Artista a trecut printr-un mariaj eșuat, dar acum susține că i s-a dat șansa de a găsi iubirea adevărată și anul care a trecut de la căsătoria secretă a fost „cel mai frumos” din viața ei.

„Pe 7 noiembrie facem un an de la nuntă. A fost minunat, a fost cel mai frumos an din viața mea și mulțumesc bunului Dumnezeu că a așteptat toată așteptarea. Mi-a trimis în cale sufletul pereche. E minunat când îți întâlnești sufletul pereche și când iubești și ești iubit, vezi viața altfel. (...) Ne-am întâlnit la biserică. Este un băiat foarte credincios și liniștit, exact așa cum îmi place mie. La început am fost prieteni. El nu știa cum să se bage în seamă cu mine. La un moment dat a zis ”gata, azi trebuie să vorbim, să-i cer numărul de telefon”. M-a văzut cântând o priceasnă la biserică, m-a felicitat ... așa s-a băgat cu mine în seamă.”, a povestit Ornela Pasăre, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest