Otilia Bilionera a povestit de ce s-a despărțit de fostul iubit. Totul a pornit de la implanturile mamare: „Atunci s-a produs ruptura”

 

Cântăreața a povestit despre cum s-a curmat fosta relație. Ea are acum un nou partener turc.

 

Otilia Bilionera este una dintre cele mai în vogă artiste de la noi. Dacă pe plan artistic îi merge totul foarte bine, pe plan sentimental însă a avut și o serie de decepții. Vedeta a trăit o poveste de dragoste alături de turcul Sinan Akcil, însă la un momentdat relația nu a mai funcționat. În cadrul unui podcast, cântăreața a explicat unde s-a produs ruptura.

 

Totul i s-a tras artistei de la una dintre operațiile de înfrumusețare pe care le-a făcut. Anume de la cea în care și-a pus implanturi mamare, sau mai bine zis de la anestezia generală pe care a fost nevoită să o facă. Vedeta susține că în urma acesteia corpul ei a fost slăbit vizibil, fapt care a afectat-o și la nivel psihic, căzând în depresie.

 

Otilia Bilionera a spus că artistul turc a avut la început grijă de ea, fiind cel care o ducea la spital. Însă starea ei nu s-a ameliorat vizibil, iar, în cele din urmă, bărbatul din viața ei nu a mai suportat să o vadă mereu bolnavă, pe pastile, și a decis să pună punct relației.

„Am avut o operație, o hemoragie internă. Am avut un chist, care s-a spart, chiar de ziua mea. El m-a dus la spital, era obișnuit cu mine, eram o fire mai bolnăvicioasă … mereu mergeam la spital. La numai o luna după această intervenție chirurgicală, mi-am pus implanturi mamare, era cea de-a doua anestezie generală, corpul meu era foarte slăbit! Atunci am intrat într-o depresie. Făceam atacuri de panică, eram tot timpul supărată, el a început să se sature ca eu să fiu mereu bolnavă, să am mereu nevoie de ajutor. Luam uneori pastile și dormeam câte două zile … Atunci s-a produs o ruptură între noi!”, a mărturisit Otilia Bilionera, în cadrul unui podcast pe YouTube.

 

Acum, cântăreața are o relație cu un alt turc. Acesta i-a făcut dovada dragostei lui prin faptul că și-a tatuat numele ei pe corp, la doar câteva zile de la începerea poveștii de iubire. Drept urmare, Otilia Bilionera nu exclude posibilitatea ca pe viitor să se mute în Turcia, mai ales dacă noua ei relație funcționează bine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest