Otilia Bilionera are un nou iubit, tot turc. Cei doi se gândesc deja de nuntă

 

Otilia Bilionera are un nou iubit, tot turc. Vedeta are de puțin timp o nouă relație, iar cel care i-a furat inima cântăreței noastre este un bărbat de origine turcă.

„Acum sunt pe acasă, după voi pleca în Turcia, stau mai puțin prin București. În Turcia am evenimente, concerte, de toate, viață personală. Nu prea vreau să vorbesc despre asta, că nu știu, nu e nimic sigur, e o relație destul de recentă”, a spus Otilia Bilionera pentru SpyNews.

Totuși, Otilia Bilionera va petrece Crăciunul în Turcia, la iubitul ei, împreună cu ambele familii. „De Crăciun vor fi în Turcia, iar de revelion am concert în Azerbaijan . Da, și cu familia mea. De Crăciun niciodată nu am cântat. Da, vor veni și ai mei cu mine în Turcia. Nu s-au cunoscut încă între ei, va urma!”, a spus mai spus Otilia Bilionera.

„Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. E turc. Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu? Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. El e mai mic… Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă”, a mărturisit, acum ceva timp, Otilia Bilionera.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest