Otilia Bilionera îşi alege iubiţii cu ajutorul logodnicului de care s-a despărţit. "Dacă întâlnesc un băiat nou..."

 


Otilia Bilionera, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră, s-a despărțit în urmă cu ceva timp de logodnicul ei arab, cu care s-a căsătorit într-o moschee. Acum este singură, dar când apare un nou admirator, vedeta îi cere sfaturi chiar fostului ei partener.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Otilia Bilionera a mărturisit că a rămas în relații foarte bune cu fostul ei logodnic. Vedeta este singură acum, dar atunci când apare un nou admirator în viața ei, fostul iubit este primul la care apelează când vine vorba de sfaturi.

Deși au ales să se despartă și să meargă pe drumuri separate, Otilia Bilionera demontează ideea că nu există prietenie după relație și vorbește mai mereu cu fostul ei logodnic.

„Am decis să pun punct. Și el a simțit la fel. Am avut o discuție, dar suntem prieteni, chiar și astăzi am vorbit, adică mai înainte, acum 10 minute. Împărășim totul, tot ce mi se întâmplă, chiar și dacă întâlnesc un băiat nou sau mă curtează un băiat nou, eu îl întreb: cum ți se pare, crezi că e ok? și el îmi răspunde”, a mărturisit Otilia Bilionera, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest