În ediția de aseară a emisiunii Chefi la cuțite, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au venit cu o rețetă specială, inspirată din preparatele cele mai populare din America de Sud. Cei doi au pregătit o carne marinată în tequila, la care au adăugat guacomole și greieri, un ingredient surpriză. De asemenea, au oferit și o băutură specifică, proprie lor.
articolul continua dupa recomandari
„Avem o carne marinată, carne cu tequila, așa că, să vedem ce se întâmplă. Venim cu un pic de gust din America Express, cu guacamole, un ingredient specific, greieri. E carnea în tequila, cu guacamole cu greieri și margarita cu flori de hibiscus. E un afrodisiac. E un ingredient foarte interesant”, a spus Joaquin Bonilla.
Potrivit lui Joaquin Bonilla, preparatul lor a rezumat "toată experiența America Express într-o singură farfurie", iar Ovidiu Buta a mizat pe ideea colegului său, chiar dacă la început preparatul i s-a părut inedit. Cei doi au sperat ca fostul lor adversar de la America Express, Cătălin Scărlătescu, poate să ghicească cine a gătit preparatul, având în vedere că aveau și băutura extrem de populară în America de Sud.
Când Cătălin Scărlătescu i-a văzut pe cei doi, el a fost surprins și a glumit spunând că sunt cei mai lenți concurenți din America Express, dar care mereu ajungeau înaintea lui. În final, chef-ul a fost impresionat de preparatul pregătit de cei doi și a apreciat "toată experiența America Express într-o singură farfurie".
„Să vă fac cunoștință cu cei mai lenți concurenți din America Express. Abia mergeau, dar ei ajungeau foarte repede. De foarte multe ori, ajungeau înaintea mea”, a spus Cătălin Scărlătescu
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc