Paco a demonstrat că dragostea nu are vârstă! Sărut pasional la Chefi la Cuțite: ”Mama mia!”

 

Concurentul nu a mai ținut cont de nimic atunci când și-a văzut soția în platoul de la Chefi la Cuțite.

 

Paco a impresionat pe toată lumea în bucătărie, cu preparatele pe care le face, care i-au adus un loc binemeritat în semifinalele de la Chefi la Cuțite. Însă puțini știau cum este bucătarul în viața reală. Până ieri, când în platoul emisiunii a ajuns soția acestuia. Fericirea s-a citit în ochii concurentului, care a arătat sentimentele pe care le poartă celei cu care este împreună în viața de zi cu zi.

 

Emoțiile au fost imense pentru concurent atunci când soția lui și-a făcut apariția în platoul emisiunii pentru a-l ajuta la cea de-a doua probă din semifinale. Cei doi au fost protagoniștii unui moment special și le-au arătat concurenților și chefilor că trăiesc o frumoasă poveste de iubire chiar dacă nu mai sunt la prima tinerețe și nici la început de relație. Paco s-a schimbat radical în preajma soției lui și nu s-a sfiit să o sărute în fața tuturor.

 

Mama mia! Era nevasta mea. Nu mă așteptam să vină, pentru mine a fost cea mai mare surpriză”, a spus Paco.

 

Atât jurații, cât și ceilalți concurenți au fost impresionați de reacția lui Paco. Chef Sorin Bontea a spus: „Dragoste mare, tată! A venit soția. Paquito care până acum .... Foarte îndrăgostit. Mi-a plăcut foarte tare, foarte mișto”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest