Paula Seling are o fată de nouă ani, de care nimeni nu a știut. Cine este Elena

 

Paula Seling are o fată de nouă ani. Pentru că nu a putut să facă un copil, una dintre cele mai iubite şi apreciate cântăreţe din România a vrut să fie mamă şi a reuşit. În urmă cu şase ani, a luat o fetiţă din centrul de plasament, iar astăzi, se declară o femeie împlinită din acest punct de vedere şi este extrem de mândră de evoţia Elenei.

„Sper ca anul 2023 să fie blând, să fie cu sănătate, multe zâmbete, să aducă timp petrecut cu cei dragi, călătorii în locuri frumoase, clipe savurate în tihnă. Pentru anul ce va veni, îmi doresc, tare mult, să vină cu proiecte noi și valoroase, pe care publicul meu să le pună în suflete. Cer iubire și fericire, nu lucruri materiale, pentru că tot ce contează este liniștea„, a declarat Paula Seling, pentru Viva.ro.

De-a lungul timpului, Paula Seling a fost foarte discretă vizavi de viaţa sa personală. Recent, s-a aflat faptul că artista a divorţat de soţul ei, Radu Bucura, după 17 ani de căsătorie. Separarea s-a produs în urmă cu un an, în mare secret.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest