Pe ce a cheltuit Dorian Popa 3 milioane de euro

 

Cu toții știm de afacerile lui Dorian Popa, pe care și le expune pe rețelele de socializare. De la muzică, acesta s-a reprofilat înspre afaceri și mediul online, iar lucrurile pe plan financiar stau bine ce în ce mai bine. Drept dovadă stau și declarațiile sale din ultimul vlog de pe Youtube, unde a menționat suma fabuloasă pe care a cheltuit-o în ultimul timp. Mai mult, acesta a spus și câți dintre aceștia i-a folosit pentru plăcerile proprii.

Dorian Popa a reușit să se adapteze foarte bine cerințelor publicului, astfel că a rămas printre cei mai urmăriți bărbați din showbiz-ul românesc. Acest lucru i-a adus sume consistente în conturi, pe care a reușit să le investească în alte afaceri, care i-au adus din ce în ce mai multe venituri. Astfel, Dorian Popa a strâns câteva milioane de euro, pe care le-a cheltuit în ultimul timp.

În ultimul vlog de pe Youtube, acesta a dezvăluit care este suma de bani pe care a cheltuit-o în ultimii cinci ani, iar aceasta pare desprinsă de realitate pentru majoritatea românilor. Chiar dacă aceasta depășește 3 milioane de euro, vloggerul a menționat câți dintre acești bani a folosit pentru a-și satisface propriile plăceri, și câți a investit în afacerile sale.

”Îmi este mai simplu să aproximez cu tot cu investițiile în afaceri. Dacă aș vorbi despre ultimii cinci ani, cheltuieli personale cât și afaceri, vă pot spune că am depășit cred că suma de 3 milioane de euro, pentru că obiectiv vorbind, față de ce am agonosit acum și am pe dreapta, cam atât am produs și am și cheltuit, cred că peste totuși înspre patru. Însă, nu uitați că banii investiți se vor întoarce cu profit și chiar și încasări, pentru că eu am plătit deja toate cheltuielile. Ce se va întoarce, se va întoarce către mine. Din acești aproape 4 milioane de euro cheltuiți în afaceri și cheltuieli personale, nu cred că am cheltuit, cu tot cu mașini, mai mult de 500.000 euro pentru mine”, a dezvăluit Dorian Popa în vlogul său.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest