Pe ce și-a cheltuit Dan Negru banii câștigați din televiziune

 

Dan Negru a fost catalogat drept zgârcit, dar nu l-a deranjat niciodată acest aspect. El a fost mereu o persoană cumpătată atunci când vine vorba despre partea financiară, lucru care i-a prins bine. Prezentatorul TV a fost sincer ca în totdeauna și a spus în ce a ales să și investească banii câștigați în televiziune.

Dan Negru a dat dovadă de cumpătare financiară. De-a lungul timpului acesta a câștigat sume frumoase de pe urma meseriei sale, dar nu a ales să investească banii în haine și mașini, așa cum au făcut unii dintre colegii săi de breaslă. În schimb, prezentatorul TV a ales să investească în terenuri și imobiliare. Acest lucru l-a ajutat foarte mult, spune el, pentru că acestora le-a crescut foarte mult valoare, pe când hainele și mașinile s-au devalorizat.

„M-am regăsit în cumpătare, dar unii au tradus asta în zgârcenie. Acum îmi place și chiar mă laud cu asta. Acum 20 de ani, colegi de-ai mei își luau mașini sau haine de firmă din banii câștigați. Eu, zgârcit, investeam în ceva ce rămâne. În cărămizi sau teren. Mașinile și hainele de firmă s-au devalorizat. Celelalte au crescut. Mă bucur că am fost zgârcit…”, a declarat Dan Negru într-un interviu pentru VIVA!.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest