Pe cine vrea Adda să dea pe mâna poliției: „Suntem abuzați pentru felul în care arătăm, trăim, iubim”

 

Adda a transmis un mesaj acid pe rețelele de socializare, cu privire la bullyingul ce are loc în spațiul public. Artista s-a săturat ca persoanele publice să fie abuzate în mod constant, prin diferite injurii și mesaje răutăcioase. În acest sens, îndrăgita solistă cere înființarea a unei „poliții online”, care să taxeze pe loc indivizii ce recurg la astfel de gesturi. Mai mult, Adda este extrem de contrariată din cauza diferențelor care se realizează pe platformele online, între cel care deține contul și postează conținut inadecvat și cel care transmite mesaje urâte altei persoane.

„Am și eu o întrebare, pentru un prieten...Există, cu adevărat, o poliție a online-ului? Zilnic, persoanele publice sunt abuzate verbal. Zilnic. Toate! Ironizate, înjurate, batjocorite, uneori și amenințate. Ar trebui să stăm pe la poliție cu plângeri nonstop. Există lege pentru asta? Real vorbind?

Există cineva care să monitorizeze toate aceste derapaje?! Noi, ca persoane publice, nu putem spune nimic. Imediat suntem banați. Ni se pot suspenda conturile la cea mai mică exprimare greșită. În schimb, suntem obligați să "primim" gunoi zilnic, fără că acesta să aibă repercursiuni asupra celor care îl aruncă.”, a scris Adda pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest