Pe Drumul Aurului, Cătălin Scărlătescu a deconspirat marele regret al vieții: „Nu mai țin legătura”

 

La America Express, concurenții au trecut în revistă cele mai importante greșeli pe care le-au făcut în perioada copilăriei ori adolescenței.

 

În cadrul uneia dintre probele de la America Express, participanții la reality show au ajuns în fața unui vrăjitor, care le-a pregătit o poțiune magină. În timp ce acesta pregătea licoarea, concurenții a trebuit să dezvăluie gafele din copilărie ori adolescență care i-au marcat cel mai tare, pentru că numai așa, potrivit tradiției mexicane, se pot îndepărta energiile negative.

 

Cătălin Scărlătescu a spus că principalul regret al vieții este că nu mai ține legătura cu un unchi: „La un moment dat, m-am hârâit cu unul dintre unchii mei și nu mai țin legătura așa de apropiat, cum era pe vremuri și ăla este un regret din viața mea. Asta e…”

 

Jean Gavril a mărturisit că și-a lăsat cel mai bun prieten fără un dinte: „Când eram mic, în clasa a patra i-am pus piedică lui Tomi, colegul meu și cel mai bun prieten care stătea pe strada cealaltă și și-a spart dintele din față”. De partea cealaltă, fratele Dinu a recunoscut că a cotrobăit prin geanta mamei sale. „Eu am luat bani de la mama fără să îi zic și îmi pare rău”, a spus Dinu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest