Pedeapsă maximă în procesul lui Mario Iorgulescu!

 

Avocatul lui Mario Iorgulescu, Florin Durgeu, a oferit noi detalii despre procesul fiului lui Gino Iorgulescu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată, dar și ce spune cel ce în apără pe băiatul de milionar.

În exclusivitate pentru Antena Stars, avocatul lui Mario Iorgulescu a mărturisit că toate probele solicitate de apărare în proces au fost respinse. Florin Durgeu susține că în sală s-ar fi ajuns la o „mascaradă judiciară”.

Avocatul a solicitat și vizionarea imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere înainte de accident, însă judecătorul a cerut ca înregistrările să fie aduse pe loc.

„Pe bandă rulantă au fost respinse absolut toate probele solicitate de apărare, inclusiv probe relevante precum supliment de expertiză la expertiza criminalistică privind dinamica producerii accidentului. În momentul în care am solicitat vizionarea înregistrărilor captate de camerele video cu puțină vreme înaintea accidentului, în momentele premergătoare accidentului, doamna judecător a dispus ca arhivarul șef să ducă pe loc în sală acele înregistrări, de unde am tras concluzia și am spus public în sală: ”Azi ne execută. Nu vorbim de un proces, ci de o mascaradă judiciară”. (...) A respins și solicitarea de schimbare a încadrării juridice, din omor în ucidere din culpă.”, a mărturisit Florin Durgeu, avocatul lui Mario Iorgulescu, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest