Pentru Alina Eremia sunt mai importanți fanii decât sfatul medicului: „M-am încăpățânat să vin și să cânt!”

 

Artista nu a luat în considerare ceea ce i-a transmis doctorul și a luat decizia de a susține un concert desi nu era în cea mai bună formă.

 

Alina Eremia, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, se confruntă de ceva vreme cu o alergie, care i-a afectat faringele. Medicul i-a recomandat să facă un repaus vocal până la ameliorarea problemei de care suferă, însă artista nu a luat în seamă sfatul acestuia și nu a vrut să-și dezamăgească fanii, drept urmare a ajuns la Baia Mare, acolo unde avea programat un spectacol. Vedeta a mai mărturisit că motivul pentru care nu a vrut să lipsească de la concert a fost faptul că nu a vrut să piardă distracția alături de fanii săi. Așadar, aceasta a urcat pe scenă, unde și-a pus în evidență calitățile artistice.

 

"Am ajuns la Baia Mare. O să fie o zi interesantă pentru că, deși doctorul mi-a recomadat să fac repaus vocal, pentru că m-am ales cu o criză nasoală de tuse, de la alergie, și am tot faringele inflamat, eu m-am încăpățânat să vin și să cant. Nu am vrut să ratez concertul din seara aceasta, așa că ne vedem la scenă. Așa, cu vocea asta, cu tot.", a declarat Alina Eremia, pe pagina pe persoanală de Instagram.

 

În altă ordine de idei, Alina Eremia a povestit recent, în podcastul lui Damian Drăghici, cum are grijă să-și mențină silueta de invidiat: „Eu îmi calculez caloriile. Am o aplicație unde îmi trec tot ce mănânc în ziua respectivă și cumva îți face și schematic așa, câte grăsimi ai consumat, câtă proteină. Încerc să fiu în parametrii normali, am foarte mare grijă ce mănânc. Nu țin vreo dietă, nu țin vreun regim, nu încurajez chestia asta. Am avut 12 kg în plus .. am avut multe kg în plus și nu e ca și cum nu le purtam cu mândrie, nu aveam o problemă. Am ajuns într-un punct în care am zis că vreau să arăt altfel, vreau să fiu mai sănătoasă, vreau să am grijă ce mănânc.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest